dilluns, 11 d’agost del 2008

Olimpíades i TVE



Normalment, els països tendeixen a destacar el que fan els seus atletes arreu, més encara en moments com el d'ara amb la conya marinera dels Jocs Olímpics de Beijing, això és indiscutible i, si es vol, fins i tot legítim.
Ara bé, parteixo de la base que, per mi, les Olimpíades no tenen cap mena d'esperit político-esportiu, ans, més aviat, tot el contrari, les veig com un "politburó" pervertit i anormal (vegi's tot el fotimer de medalles de la Xina a tres o quatre dies, de l'inici dels jocs), tot i així, cada quatre anys, m'agradava veure curses en pista, salts de perxa, gimnàstica rítmica, natació, etc. Absurd?, pot ser, però m'agradava.
Les Olimpíades de fa quatre anys, ja vaig notar que si volia seguir alguna competició, fos en directe o no, havia de ser de matinada o a hores intempestives, bé...En aquestes de 2008, abans d'ahir a les tantes de la matinada van passar bàsquet masculí (jugava Espanya) i handbol masculí (jugava Espanya); ahir bàsquet femení (jugava Espanya) i un llarguíssim resum de les heroïcitats de la jornada protagonitzades per Espanya i la Xina.
Bé, probablement és que no sóc capaç d'estar mirant la tele quan fan alguna cosa en la que no estiguin implicades ni Espanya ni la Xina, però aquest matí, mentre esmorzava en un bar, he girat el cap, i he vist un resum, que ja havia vist, d'una competició de judo, on la judoka era espanyola.
Si normalment aquests esdeveniments esportius estan ideològicament "venuts i comprats", aquest any és escandalós.
Fa un minut que s'ha acabat el partit de dobles en el qual també participava Espanya...
Brutal!!

Per cert, el web de la televisió pública de tots els espanyols, no funciona, està inoperativa per manteniment JAJAJAJA.