dijous, 27 de març del 2008

Cap a l'androginisme

Ja era hora coi!

http://www.advocate.com/exclusive_detail.asp?id=52947&page=1

Està molt bé que la societat comenci a veure que la qüestió del gènere és artificial, que només ens cal avançar mentalment una miqueta més (de fet, molt més) perquè els nostres cossos es modifiquin i donin lloc a un ésser únic i andrògin, que és com hauríem de ser.
Suposo que com aquest cas, n'hi deu haver més, però deixant de banda que aquesta pobra gent hores d'ara ja deu tenir la seva vida social prou amargada (i el que els vindrà, suposo), deu ser un somni fet realitat, a més d'una noticia meravellosa per tota aquella gent que no té temps per imbecilitats rollo: el que Déu ha creat amb cos de dona no pot esdevenir home perquè seria antinatural. Bé, si hem de fer cas d'aquesta mena d'idioteses, potser que ens fessim tots plegats testimonis de Jehovà, que com a mínim diuen que no poden fer-se transfusions ni coses semblants i pel que sembla, n'hi ha que ho acompleixen.
Visca la ciència. Visca aquesta llibertat que hem aconseguit de que si tenim un tumor ens el puguin treure i no haguem de resignar-nos a la voluntat divina.
M'agradaria molt que tota la gent que criticarà aquesta família, fos conseqüent amb el que diu que pensa i no es deixessin extirpar cap tumor, ni angines, ni arreglar un genoll malalt, ect...